Verzamel uw informatie op de juiste locatie

Doc2Autoflex

Neemt het soms behoorlijk wat tijd in beslag om documenten te verzamelen; Doc2Autoflex zorgt ervoor dat orders, klantgegevens en beeldmateriaal in drie stappen op de juiste plek in Autoflex staan.

Doc2Autoflex in de praktijk:

Standaard gegevens, zoals verkoopdossiers, opdrachtbevestigingen en vrijwaringsbewijzen, brengt u vanaf verschillende apparaten en vanuit diverse programma’s naar de juiste locatie in Autoflex.

Maakt u met uw smartphone, -camera of tablet een foto van een te verkopen auto, dan kunt u die via onze app direct op de juiste plek in Autoflex plaatsen.

Heeft een klant schade, dan zet u via uw multifunctional, onze app of uw e-mailprogramma eenvoudig de benodigde documenten en foto’s in Autoflex.

Met Doc2Autoflex verzamelt u informatie op de juiste locatie. Omdat wij de documenten automatisch optimaliseren en doorzoekbaar maken, kunt u ze snel terugvinden. Dat maakt het werken met Autoflex een stuk gemakkelijker.

Meer weten?
Ziet u in de praktijk dat het efficiënter kan, maar weet u niet hoe u dit kunt bereiken? Omdat Doc2Autoflex geschikt is voor elke situatie, hebben wij altijd een oplossing. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.


Vraag vrijblijvend gesprek aan

Wilt u graag zien welke oplossingen DocControl voor uw organisatie kan bieden of weder verkopen aan uw eigen klanten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op! - Ronald Hamer