DOC2YOURBUSINESS

Yourbusiness

DocControl brengt uw informatie naar de juiste locatie in uw bedrijfssoftware. Was dit voorheen een arbeids-intensieve klus, nu bent u in een paar stappen klaar. U bespaart hiermee zeer kostbare tijd.

Stap 1: vastleggen

Informatiestromen lopen door uw gehele organisatie. Onze software zorgt ervoor dat u via ieder apparaat en elke applicatie de koppeling kunt maken met uw bedrijfspakket. Via uw scanner, smartphone, computer of e-mailprogramma bepaalt u waar u een document wilt opslaan. Omdat u direct interactie heeft met het pakket, kunt u gelijk de gewenste plek in het systeem kiezen.
 

Stap 2: verwerken

Heeft u de juiste plek bepaald, dan optimaliseert onze software het document. We verbeteren de kwaliteit en maken het document doorzoekbaar, waardoor u het makkelijk kunt terugvinden. Ook zetten wij de informatie om naar een geschikt bestandstype. Moet een document lang bewaard worden, dan kiezen wij bijvoorbeeld voor PDF-A. Omdat dit bestandstype ISO-gecertificeerd is, heeft u de zekerheid dat het document nog zeker veertig jaar geopend kan worden.

Stap 3: routeren

Wanneer het document geoptimaliseerd is, zetten we het document op de juiste plek in uw pakket. Omdat u en uw medewerkers een eenduidige structuur gebruiken voor het beheren van documenten, verbetert de samenwerking. En maakt u automatisch een efficiencyslag.

Flexibiliteit is voor DocControl standaard. Wij stellen op basis van uw wensen, de apparaten die u gebruikt en de bedrijfsapplicatie waarmee u werkt een passende oplossing samen. Deze oplossingen delen wij graag. Om ervoor te zorgen dat organisaties in de automotive, advocatuur en hrm efficiënter hun documenten kunnen beheren, hebben wij onder meer Doc2Autoflex, Doc2Legal en Doc2Workforce ontwikkeld.

Meer weten?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Vraag vrijblijvend gesprek aan

Wilt u graag zien welke oplossingen DocControl voor uw organisatie kan bieden of weder verkopen aan uw eigen klanten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op! - Ronald Hamer