Dit zijn onze Software partners

Dit zijn onze softwarepartners

NSI Autostore

Dankzij de oplossingen van NSI Autostore kunt u uw informatiestromen centraal aansturen en beheren. De producten combineren ‘s werelds meest gebruikte technologieën om informatie vast te leggen met intelligente routing en veilige bezorging van informatie naar vrijwel alle bedrijfstoepassingen en -bestemmingen. De platformen van NSI Autostore maken het mogelijk om processen te versnellen vanaf het punt waar de informatie gecreëerd wordt. Hierdoor verbetert het beslistraject, verkleinen risico’s en worden operationele kosten verlaagd. Wij gebruiken voor al onze doc2yourbusiness oplossingen NSi Autostore als basisplatform.

Swift Factuur

Swift Factuur vormt het factuurportaal van uw financiële pakket. Met deze oplossing kunt u inkomende digitale en papieren facturen elektronisch verwerken en houdt u honderd procent controle op uw factuurstroom.

ELO Digital Office

Deze partner ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige producten en oplossingen voor elektronisch documentbeheer, digitale archivering en workflow- en webcontent-management. Het ELO-aanbod bestaat uit drie productgroepen: 

  • ELOoffice, een basisoplossing voor document management.
  • ELOprofessional, een modulaire oplossing voor het mkb.
  • ELOenterprise, een platformonafhankelijke, in hoge mate schaalbare oplossing voor datacentra en portaltoepassingen.

Vraag vrijblijvend gesprek aan

Wilt u graag zien welke oplossingen DocControl voor uw organisatie kan bieden of weder verkopen aan uw eigen klanten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op! - Ronald Hamer