Centrum Advocaten zeer tevreden over implementatie van Doc2Legal

Centrum Advocaten in Almelo heeft onlangs de nieuwe versie van Doc2Legal – AdvocaatCentraal in gebruik genomen. Met Doc2Legal kunnen documenten nog beter en sneller worden toegevoegd aan de zaakdossiers.

Anja Olthof (geheel rechts op de teamfoto van Centrum Advocaten) is chef de bureau en vertelt over haar ervaring met DocControl:

“We hebben een prima samenwerking gehad met DocControl. Na aangegeven te hebben wat onze wensen waren, heeft DocControl alle voorbereidende werkzaamheden gedaan, waaronder ook het onderhouden van het contact met AdvocaatCentraal t.bv. de koppeling. Ook de uiteindelijke installatie verliep zonder problemen. De paar kleine probleempjes waar we later nog tegen aan liepen, werden meteen door DocControl (op afstand) opgelost.

Doc2Legal zorgt ervoor dat we onze dossiers op een eenvoudige en snellere manier kunnen digitaliseren. Dat was ook ons voornaamste argument voor de aanschaf van dit product, en daarom kunnen we dit product ook van harte adviseren, evenals de samenwerking met DocControl.”

We wensen Centrum Advocaten veel plezier met het gebruik van Doc2Legal.

 

 

 

Geen papierwerk meer!

Maak kennis met

Neem contact op