Snel en veilig documenten verwerken naar HR-dossier van ADP Workforce met Doc2Workforce

DocControl is met de oplossing Doc2Workforce al sinds 2014 vaste partner van ADP als het gaat om het verwerken van documenten naar het HR-dossier van ADP Workforce. Inmiddels gebruiken zo’n 25 organisaties Doc2Workforce voor het snel, efficiënt en veilig verwerken van de HR-documenten.

Of u nu een kleine of grote organisatie bent, in het bedrijfsleven of als overheidsinstelling werkt; u wilt tevreden medewerkers. Daaraan ligt een goed hrm-beleid ten grondslag. Gebruikt u Workforce van ADP, dan maakt Doc2Workforce het mogelijk om voortaan nóg efficiënter personeelsgegevens te beheren.

Doc2Workforce in de praktijk:

  • Met Doc2Workforce verstuurt u documenten vanuit diverse apparaten en programma’s heel eenvoudig naar Workforce van ADP.
  • Het is zelfs mogelijk om elk dossier te voorzien van een barcode. Wilt u een document aan een dossier toevoegen, dan wordt automatisch de barcode herkend en het document op de juiste plek gezet.
  • Omdat er een eenduidige structuur gebruikt wordt en de documenten doorzoekbaar zijn, verbetert de samenwerking en maakt u een efficiencyslag.

Doc2Workforce verlaagt de drempel om Workforce als centrale opslaglocatie te gebruiken. Stond de kast voorheen vol met tientallen mappen, nu kunt u de stap maken naar een digitale omgeving die overzichtelijk en bovenal zeer veilig is. Breekt er brand uit, dan blijven uw gegevens behouden.

Meer weten?
Wilt u samen met ons kijken hoe u Workforce optimaal kunt benutten? Wij gaan graag met u om tafel. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

    Geen papierwerk meer!

    Maak kennis met

    Neem contact op